badkamer slopen prijs amsterdam

Badkamer slopen prijs weten? Snel en goedkoop!

Badkamer slopen prijs

Wat kost een badkamer slopen? Badkamer slopen prijs? Deze vraag krijgen wij regelmatig gesteld en helaas kunnen wij daar niet zomaar even een antwoord op geven. De prijs voor het laten slopen van een badkamer hangt van diverse factoren af. Om tot een juiste (en de beste) prijs te kunnen komen hebben we daarom eerst meer informatie nodig, zoals:

  • afmetingen badkamer
  • welk sanitair verwijderen?
  • ligbad, douche, en/of douchecabine
  • wandtegels verwijderen?
  • vloertegels verwijderen?
  • beton- of granitovloer verwijderen?
  • plafond verwijderen?
  • radiator verwijderen?

Zoals u ziet zijn er nogal wat zaken die de prijs voor badkamer slopen bepalen.

Exacte badkamer slopen prijs weten?

Wilt u weten wat het slopen van een badkamer in uw specifieke geval gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website. Wij hebben een offerte formulier ontwikkelt waarop u alles kunt aangeven wat wij belangrijk vinden om een juiste offerte op te kunnen maken. Wanneer u op het formulier kiest voor ´badkamer slopen´ krijgt u automatisch alle daarbij horende vragen te zien op uw scherm. Vragen omtrent afmetingen, wand en vloertegels, sanitair, etc.

Ook is er de mogelijkheid om enkele foto´s aan uw offerte aanvraag toe te voegen en ook kunt u er een link naar bijvoorbeeld Funda aan toevoegen. Op die manier krijgen wij een duidelijk beeld van uw badkamer en de werkzaamheden die verricht moeten worden.

Offerte badkamer laten slopen

Een offerte aanvragen is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Wij hanteren aantrekkelijke, vaste, lage, all-in tarieven voor het laten slopen van uw badkamer. Genoemde bedragen in onze offerte zijn dan ook altijd inclusief onze reiskosten, materiaalkosten en overige kosten zoals het afvoeren van het vrijgekomen afval en de daar bij horende stortkosten. Het bedrag in onze offerte is dan ook het bedrag dat u dient te betalen wanneer wij uw badkamer komen slopen, niets meer! Dus geen extra kosten, geen addertjes onder het gras en geen kleine lettertjes!

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.