Sloopbedrijf Amsterdam, goedkoop en vakkundig!

Sloopbedrijf Amsterdam voor kleine en grote klussen!

Sloopbedrijf Amsterdam kan u helpen tijdens uw verbouwing of renovatie! Bent u woonachtig in Amsterdam of omgeving en zoekt u een sloopbedrijf cq klussenbedrijf? Eentje die u op een professionele en toch voordelige manier kan helpen bij het verbouwen of renoveren van uw woning? Een andere woning gekocht en u wilt hier het een en ander aan veranderen?

sloopbedrijf amsterdam plavuizen verwijderenUitgekeken op uw oude badkamer en/of keuken? Die leijke plavuizenvloer er eindelijk na al die jaren weg laten halen? Dat oude behang moet nu toch echt een keer van de muur af? Wandtegels verwijderen in uw keuken, badkamer of toiletruimte? Of een oudere wonig gekocht en deze helemaal casco laten strippen zodat u alles opnieuw kunt inrichten?

Wij kunnen het allemaal netjes en professioneel voor u uitvoeren voor een redelijk bedrag.

Sloopbedrijf Kalker is vooral werkzaam in Amsterdam en omgeving en kan voor u onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren:

 • Badkamer slopen
 • Behang verwijderen
 • Plavuizen verwijderen
 • Vloertegels verwijderen
 • Laminaat verwijderen
 • Vloerbedekking verwijderen
 • Tapijt verwijderen
 • Muur slopen
 • Woning strippen tot casco
 • Kantoor strippen tot casco
 • Winkelpand strippen tot casco
 • Schuur slopen
 • Garage slopen
 • Caravan slopen
 • Plafonds verwijderen
 • Radiatoren afkoppelen
 • Etc

Sloopbedrijf Amsterdam, gratis offerte

Wij werken met aantrekkelijke, vaste, lage prijzen die altijd all-in zijn. Dat wil zeggen dat onze offertes altijdbedrijfspand strippen amsterdam zijn voorzien van een vaste prijs waar niks meer bij komt.

Onze prijzen zijn altijd inclusief manuren, materiaalkosten, reiskosten en overige kosten. U weet dus altijd vooraf wat uw klus gaat kosten.

Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras!

Vraag un vandaag nog meteen een vrijblijvende offerte aan als u iets door sloopbedrijf Amsterdam wilt laten uitvoeren en bespaar (soms veel) geld op uw verbouwing of renovatie!

Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend en het verplicht u verder tot helemaal niets!

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen!

 

 

Sloopbedrijf Amsterdam – Sloopbedrijf Alkmaar – Sloopbedrijf Amstelveen – Sloopbedrijf Hoorn – Sloopbedrijf Haarlem – Sloopbedrijf Almere – Sloopbedrijf Schiphol
plavuizen vloer verwijderen

Plavuizen vloer verwijderen

Plavuizen vloer verwijderen?

plavuizen vloer verwijderenUw plavuizen vloer verwijderen doen wij over het algemeen in 1 dag. Inclusief afvoer afval en schoon vegen van de werkplek. Ook als er nog vloerverwarming onder uw plavuizen vloer ligt hebben wij hier geen enkel probleem mee. Wij zullen indien u de vloerverwarming wilt behouden, voorzichtiger te werk gaan dan anders om zo de vloerverwarming niet te beschadigen.

Een plavuizen vloer verwijderen doen wij met onze elektrische breekhamers met daarin een scherpe en platte beitel. Deze zetten we dan iets onder de tegel waardoor deze van de ondervloer kan worden verwijderd.

Gelijmde plavuizen vloer verwijderen

Een gelijmde plavuizen vloer verwijderen gaat iets makkelijker en sneller dan wanneer de vloertegels in cement zijn gelegd. Vaak is egaliseren naderhand dan ook niet nodig en zal uw betonnen ondervloer er mooi glad en strak onder weg komen. Vaak is het nog wel een kwestie van de lijmresten verwijderen en eventuele kleine beschadigingen zullen we weer repareren met cement.

Plavuizen in cement gelegd.

Wanneer de te verwijderen plavuizen vloer in cement is gelegd zijn er 2 mogelijkheden: u wilt de cementdekvloer behouden of deze dekvloer mag ook verwijderd worden. Maar soms is er geen ontkomen aan dat in beide gevallen de dekvloer zal moeten worden verwijderd. Soms is de dekvloer zo slecht, of zitten de tegels zo vast, dat de dekvloer eronder ook mee komt. Daarnaast is het verwijderen van de cementdekvloer ook mogelijk wanneer u vloerverwarming wilt laten aanleggen.

Cementdekvloer verwijderen

Een cementdekvloer verwijderen hoort dus ook tot de mogelijkheden en kunnen wij dus ook voor u uitvoeren. De ene dekvloer laat zich makkelijker verwijderen dan de andere en vooral wanneer deze cementdekvloer ´gebrand´ is op de ondervloer valt het niet mee om deze te verwijderen. Bij gebrande dekvloeren is het namelijk zo dat deze vastgebrand ligt op de ondervloer en een stuk moeilijker te verwijderen is. Wanneer de cementdekvloer los ligt of ok wel ´zwevend gelegd´ is, dan is het een stuk eenvoudiger om deze te verwijderen.

Prijs plavuizen vloer verwijderen

Wat de precieze prijs is voor het verwijderen van een plavuizenvloer is niet precies te vertellen hier. Een en ander is afhanklijk van het aantal vierkante meters, het aantal lagen plavuizen, wel of geen vloerverwarming, wel of geen cementdekvloer verwijderen, etc. Wij verwijderen uw plavuizenvloer al vanaf 10,50 p/m2 inclusief reis en materiaalkosten. Wilt u weten wat het in uw specifieke geval kost om de plavuizen vloer te verwijderen? Vraag een vrijblijvende offerte via onze website. Kies bovenaan het fotmulier voor ´plavuizen verwijderen´ en er komen automatisch vragen tevoorschijn die wij belangrijk vinden om te weten. Nadat u alles heeft ingevuld kunt u nog een aantal foto´s toevoegen voor een nog beter beeld van de werkzaamheden en kunnen we aan de hand van uw informatie en de eventuele foto´s een juiste en vaste, lage all-in prijs opstellen.

keuken verwijderen

Keuken verwijderen in een dag

Keuken verwijderen en afvoeren afval

Wilt u uw oude keuken laten verwijderen omdat u een nieuwe keuken wilt? Wij kunnen u van dienst zijn bij het demonteren en verwijderen van uw oude keuken. Inclusief verwijderen wandtegels, afdoppen leidingen en afvoer afval. Uw keuken verwijderen doen wij in één dag en zorgen dat de gehele ruimte weer netjes en schoon wordt achter gelaten.

Keuken verwijderen en apparatuur

Zit er apparatuur in uw keuken dat u ook verwijderd wilt hebben? Geen enkele probleem! Wilt u de aanwezige apparatuur of enkele apparaten behouden voor eventueel hergebruik of wilt u deze misschien zelf verkopen bijvoorbeeld op Marktplaats? Ook dat is geen enkel probleem. Vertel ons wat u wilt behouden en wij zullen deze apparaten netjes en voorzichtig demonteren zonder dat deze beschadigd raken.

Keuken verwijderen en overige zaken

Wilt u ook andere zaken verwijderd hebben wanneer wij uw keuken verwijderen? Denk hierbij aan het verwijderen van bijvoorbeeld de vloer, een radiator, plafond, etc. Wij verwijderen alles!

Kosten keuken verwijderen

Wanneer u wilt weten wat de kosten zijn voor het demonteren en verwijderen van uw oude keuken kunt u het veste gebruik maken van het uitgebreide offerte formulier op onze website. Om tot een juiste prijs te komen hebben wij natuurlijk eerst meer informatie nodig. Zo is het voor ons van belang om te weten hoe groot uw keuken is, wat er allemaal gedaan moet worden enz. Wanneer u op het offerte formulier kiest voor  ´keuken verwijderen´ komen er vanzelf allerlei vragen te voorschijn die betrekking hebben op deze werkzaamheden. U kunt er ook nog een of meerdere foto´s aan toevoegen zodat wij een goed beeld krijgen van de werkzaamheden.

Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend en bovendien altijd voorzien van een vaste, lage, all-in prijs. U weet dus vooraf wat u moet betalen, niets meer. Onze prijzen zijn daarnaast altijd inclusief manuren, materiaalkosten en reiskosten. Geen verrassingen achteraf, geen addertjes onder het gras, geen kleine lettertjes!

Tegelvloer verwijderen en egaliseren

Tegelvloer verwijderen, vloertegels laten verwijderen

tegelvloer verwijderenTegelvloer verwijderen? Wanneer u bent uitgekeken op uw oude vloertegels wilt u wellicht wel eens een keer wat anders. Andere plavuizen weer of een pvc vloer, een grintvloer, parket, laminaat, tapijt of een andere soort vloer. In ieder geval moeten de vloertegels verwijderd worden voordat u aan nieuwe vloer kunt beginnen.

Soms kan een tegelvloer ook over een bestaande tegelvloer heen geplaatst worden. Dan kunnen de bestaande vloertegels blijven liggen. Maar wanneer de bestaande tegelvloer gedeeltelijk los ligt of dat de bestaande tegelvloer wat oneffenheden vertoont is het beter om deze vloertegels eerst te verwijderen alvorens de nieuwe vloertegels worden aangebracht.

Tegelvloer verwijderen, vloerverwarming behouden

Als er vloerverwarming aanwezig wilt u deze natuurlijk behouden, indien de vloerverwarming nog naar behoren functioneert natuurlijk. Wanneer uw tegels gelijmd zijn aangebracht is dit makkelijker te verwijderen dan wanneer de tegels in cement zijn gelegd. Wij verwijderen vloertegels met behoud van vloerverwarming.

Indien de bestaande vloer een hoogte verschil heeft dan zou er ook voor gekozen kunnen worden om de vloer inclusief cementdekvloer te verwijderen. Al dan niet inclusief de vloerverwarming eruit slopen.

Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het egaliseren van uw vloer na verwijdering van de tegelvloer. Dit wanneer er een tegelvloer in uw woning ligt en u helemaal geen tegels meer terug wilt.

Wilt u vandaag nog de prijs weten voor uw tegelvloer verwijderen en wellicht ook meteen maar voor de zekerheid voor het egaliseren? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor het verwijderen van uw tegelvloer, met of zonder vloerverwarming.

Foto´s, bestanden, funda

Algemene vragen

Naam, adres, woonplaats.....

Let op: het kan even duren voor het formulier wordt verzonden. Dit is vooral het geval wanneer er (grote) foto´s en/of bestanden worden meegestuurd met uw aanvraag. Laat de pagina open en druk nergens op totdat u de melding krijgt dat het bericht is verstuurd.

Prijs plavuizen laten verwijderen - Prijs badkamer laten slopen - Prijs keuken laten verwijderen - Prijs caravan laten slopen - Prijs behang laten verwijderen

Sloopbedrijf - wat kost tegelvloer verwijderen - wat kost badkamer slopen - wat kost keuken verwijderen - wat kost plavuizen verwijderen - amsterdam - den haag - zuid holland - offerte - prijsopgaaf

egaliseren vloer

Plavuizen laten verwijderen vloerverwarming

Plavuizen laten verwijderen vloerverwarming behouden

plavuizen verwijderen vloerverwarmingPlavuizen laten verwijderen vloerverwarming behouden? Dat is zeer goed mogelijk!

Wij kunnen uw vloertegels verwijderen met behoud van vloerverwarming en zullen zo voorzichtig mogelijk te werk gaan dat uw vloerverwarming niet beschadigd.

Wanneer de vloertegels of plavuizen gelijmd zijn op de cement dekvloer is de kans op beschadigingen vrijwel nihil. Wanneer de vloertegels of plavuizen in cement zijn gelegd is de kans op beschadigingen iets groter. Dit komt vaak door de slechte kwaliteit van de dekvloer, de vloerverwarming die niet diep genoeg ligt, etc. Maar zoals gezegd gaan we altijd voorzichtig te werk.

Vloerverwarming verwijderen

Ook wanneer u de vloerverwarming wilt laten verwijderen is dit natuurlijk geen enkel probleem, wij verwijderen uw plavuizen met of zonder behoud van vloerverwarming.

Wij zijn werkzaam door het hele land en kunnen u vaak al op korte termijn van dienst zijn.

De prijzen voor het verwijderen van vloertegels of plavuizen ligt tussen de 10,50 en 14,50 euro per m2, afhankelijk van de legwijze en het totaal oppervlak. Hier komen de kosten voor het afvoeren van het vrijgekomen puin nog bij. Deze liggen gemiddeld op zo´n 80 tot 120 euro, wederom afhankelijk van het oppervlak en dus de hoeveelheid puin.

Vloer laten egaliseren

plavuizen verwijderen vloerverwarming egaliseren vloerTevens kunnen wij u van dienst zijn wanneer u de vloer wilt laten egaliseren, bijvoorbeeld omdat er een nieuwe pvc vloer op komt, laminaat of tapijt. Dit egaliseren wordt gedaan door onze specialist die ervoor zorgt dat uw vloer weer speigelglad wordt opgeleverd. Egaliseren kost gemiddeld tussen de 14.50 en 18.50 per m2, afhankelijk van de dikte van de egalinelaag en het totaaloppervlak.

Gratis offerte plavuizen verwijderen vloerverwarming

Wanneer u wilt weten wat de kosten in uw geval zullen zijn dan kunt u het beste een gratis en geheel vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. U ontvangt uw offerte vaak dezelfde dag nog maar in ieder geval altijd binnen 24 uur. Onze prijzen zijn altijd inclusief reiskosten, materiaalkosten en overige kosten.

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het laten verwijderen van alle soorten vloerbedekking, hierbij valt te denken aan het verwijderen van laminaat, parketvloer, tapijt, marmoleum, pvc vloer, leisteen, marmer, etc.

Ook verwijderen wij keukens, slopen en strippen we badkamers, slopen en verwijderen muren en wanden, betonvloeren, schuur of garage, etc.

Sloopbedrijf Tilburg voor alle sloopwerken

Sloopbedrijf Tilburg en omgeving

afval afvoeren sloopbedrijf TilburgSloopbedrijf Tilburg en omstreken is eigenlijk werkzaam in de hele provincie Noord Brabant. Wij zijn vooral actief op de particuliere markt en helpen mensen die hun woning willen verbouwen of renoveren. Daarnaast hebben wij ons ook gespecialiseerd in het ontmantelen, verhuur klaar opleveren, casco strippen en in oorspronkelijke staat terug brengen van kantoren, winkel en bedrijfspanden.

Onze medewerkers zijn allemaal al jaren bij ons in dienst en hebben allemaal een gedegen opleiding en beschikken tevens allemaal over ruime ervaring m.b.t alle voorkomende sloopwerkzaamheden. Ons team van slopers is helemaal op elkaar ingespeeld en weten wat ze aan elkaar hebben. Dit werkt prettig, efficiënt en onze medewerkers gaan dan ook iedere dag met veel plezier naar hun werk. Dit is voor u als klant natuurlijk ook heel erg prettig want op die manier zijn wij dan ook altijd snel klaar.

Sloopbedrijf Tilburg Sloopwerk Thuis

Bij sloopbedrijf Tilburg kunnen wij alle voorkomende sloopwerkzaamheden in of rondom uw woning uitvoeren. De meest voorkomende sloopwerken die wij uitvoeren zijn:

 • Badkamer slopen Tilburg
 • Behang verwijderen Tilburg
 • Plavuizen verwijderen Tilburg
 • Keuken laten verwijderen Tilburg
 • Vloertegels verwijderen Tilburg
 • Caravan slopen Tilburg
 • Laminaat verwijderen Tilburg
 • Tegelvloer verwijderen Tilburg
 • Schuur slopen Tilburg

Wij zijn een sloopbedrijf dat nog normale prijzen hanteert voor sloopwerk. Wij zijn altijd druk bezig met het zoeken naar de beste aanpak en de beste prijs voor uw sloopklus! EEn offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend en het verplicht u verder tot helemaal niets. Onze offertes zijn altijd voorzien van een vaste, lage prijs die altijd geheel inclusief alle andere kosten is. Dat wil zeggen dat onze reiskosten, materiaalkosten, slijtage en schoonmaak van gereedschap, stortkosten m.b.t. afval allemaal zijn inbegrepen!

Bij dit sloopbedrijf dat werkt in Tilburg bespaart u echt geld op de werkzaamheden tijdens uw verbouwing. Ga naar ons offere formulier.

Wij werken ook in Eindhoven, Breda, Den Bosch, Nijmegen, Arnhem, Boxtel, Goirle, Helmond en alle andere plaatsen in Brabant!