Offerte aanvragen voor sloopwerk

offerte aanvragen prijs sloopwerkEen vrijblijvende offerte aanvragen voor sloopwerk in of rondom uw woning of bedrijfspand? Dat kan via ons offerte formulier hieronder. Tijdens de offerte aanvraag kunt u ook één of meerdere foto´s en/of documenten uploaden. De toegestuurde offerte kunt u via een link in de email, online bekijken en eventueel downloaden op uw computer.

We vragen u om zoveel mogelijk informatie omtrent uw klus door te geven zodat we precies weten waar we aan toe zijn. Hoe meer informatie we van u hebben hoe beter de prijs kan worden vastgesteld. U betaalt op die manier nooit één euro te veel!

Wanneer u onze offerte ontvangt kunt u deze meteen online accepteren of afwijzen. Na acceptatie van de offerte krijgt u meteen per omgaande een bevestiging. Dit om te zeggen dat de werkzaamheden bij ons staan ingepland, op welke datum en hoe laat u ons kunt verwachten.

Bekijk hier enkele van onze werkzaamheden. Succes met het invullen en wellicht tot straks!

Offerte formulier

Op alle offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

Prijzen sloopwerk

Vraag hier boven een offerte aan voor sloopwerk. Bijvoorbeeld voor een badkamer slopen of het verwijderen van vloertegels. Laminaat of tapijt verwijderen, een keuken verwijderen of zelfs een hele woning strippen. De prijzen voor sloopwerk zijn zo verschillend dat er maar één manier is om erachter te komen wat uw klus gaat kosten. En dat is gewoon even een vrijblijvende offerte aanvragen!

Vaste, lage prijs en alles inclusief!

Onze offertes zijn altijd voorzien van een vaste, lage ´all-in´ prijs. Dus inclusief onze reiskosten, materiaalkosten en overige kosten. Genoemde prijs in onze offerte is ook de prijs die u moet betalen na afloop van de werkzaamheden, niks meer!

Sloop vloeren

Daarnaast houden wij ons ook bezig met de sloop van allerlei vloeren. Te denken valt aan een betonvloer, dekvloer, cementdekvloer, zandcementvloer, nehobo vloer, houten vloer, etc. Ook het verwijderen van alle voorkomende vloerbedekkingen staat bij ons op de lijst met sloopwerken die we uitvoeren. Denk aan tapijt en laminaat verwijderen, vloertegels en parket verwijderen, pvc en grintvloer verwijderen, etc.

Strippen en in oude staat terug brengen

Ook bedrijven kunnen ons inschakelen voor al het voorkomende sloop- en demontagewerk in of rondom een bedrijfsruimte of ander vastgoed. Sloopbedrijf Kalker is gespecialiseerd in kantoorruimte strippen, winkelruimte strippen, casco strippen woning, etc. Van een kleine winkelruimte tot een compleet kantoorgebouw, geen project is ons te gek!

Overig sloopwerk

Regelmatig voeren wij naast de meest voorkomende sloopwerken ook de volgende werkzaamheden uit. Plafond verwijderen, schuur slopen, garage slopen, aanbouw slopen, muur slopen, draagmuur slopen, toilet slopen, gebouw slopen,  etc. En aan het eind van ieder camping seizoen zijn we ook ontzettend druk met caravan slopen, stacaravan slopen, chalet slopen, afvoeren, etc.

Offerte Aanvragen
9.4 / 71 beoordelingen