offerte badkamer slopenOfferte badkamer slopen?

Offerte badkamer slopen aanvragen en dezelfde dag nog een vrijblijvende prijs opgaaf ontvangen? Dat kan via ons offerte formulier hieronder. Wij hebben voor de aanvraag van het slopen van uw badkamer een aantal specifieke vragen opgesteld die voor ons van belang zijn om te weten. Ook kunt u tijdens uw offerte aanvraag enkele foto´s en/of documenten uploaden. Daarnaast is er ook ruimte voor een link naar een website waar u woning opstaat (bijvoorbeeld Funda.nl) zodat we daar eventueel de foto´s van uw badkamer kunnen bekijken. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van de werkzaamheden en kunnen we aan de hand daarvan een passende offerte opstellen.

Vaste, lage prijs badkamer slopen

Onze offertes zijn altijd voorzien van een vaste, lage ´all-in´ prijs. Dus inclusief onze reiskosten, materiaalkosten en overige kosten. Genoemde prijs in onze offerte is ook de prijs die u moet betalen na afloop van de werkzaamheden, niks meer!

De toegestuurde offerte kunt u via een link in de email, online bekijken en eventueel downloaden op uw computer. Indien u akkoord gaat met onze offerte kunt u deze meteen online accepteren of afwijzen indien niet akkoord. Na acceptatie zullen wij nog contact met u opnemen om te zeggen dat uw werkzaamheden staan ingepland en hoe laat u ons die dag kunt verwachten.
Succes met het invullen en wellicht tot straks!

Prijs opvragen badkamer slopen

Foto´s, bestanden, funda

Algemene vragen

Naam, adres, woonplaats.....

Let op: het kan even duren voor het formulier wordt verzonden. Dit is vooral het geval wanneer er (grote) foto´s en/of bestanden worden meegestuurd met uw aanvraag. Laat de pagina open en druk nergens op totdat u de melding krijgt dat het bericht is verstuurd.

Badkamer slopen in één dag!

Een badkamer slopen doen wij over het algemeen in één dag, inclusief het verwijderen van het aanwezige sanitair, de wand en vloertegels, afdoppen leidingen, afvoer afval en bezemschoon opleveren van de ruimte. Wij slopen badkamers door het hele land en we kunnen naast het slopen van de badkamer eventueel ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren zoals een keuken verwijderen, plavuizen verwijderen, behang verwijderen, etc.

offerte badkamer slopen – prijs badkamer slopen – kosten badkamer slopen – prijs badkamer strippen – badkamer slopen prijs – badkamer slopen wat kost dat – badkamer leegmaken – strippen badkamer kosten – badkamer verbouwen