Volwaardig allround sloopbedrijf

Sloopbedrijf Kalker is actief in de sloopbranche sinds 2010. Wat toen begon als een klein eenmansbedrijf dat zich voornamelijk bezig hield met de sloop, demontage en recycling van oud ijzer en metalen is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig sloopbedrijf voor particulier én bedrijf met een landelijke dekking.

Verwijderen van plavuizen, een badkamer of een aanbouw slopen; wij doen het altijd vakkundig, snel én goedkoper dan andere sloopbedrijven! Bekijk en vergelijk onze offerte maar en oordeel zelf!

Wij hebben ons de laatste jaren met name gespecialiseerd in het ontmantelen, casco strippen en verhuur klaar opleveren van bedrijfsmatig onroerend goedzoals kantoren, winkels, bedrijfspanden, horca, hotels, etc.

sloopbedrijf kalker beton slopen

sloopbedrijf kalker

Meer dan 250 opdrachten per jaar!

Sloopbedrijf Kalker heeft jaarlijks meer dan 250 kleine en grote opdrachten te realiseren, dit betekent dat we jaarlijks maar liefst 250 referenties hebben die het kunnen door vertellen.

Onze grootste toeloop van nieuwe klanten, komen voort uit bestaande klanten die het verder vertellen. Dit betekent toch alleen maar dat we tevreden klanten maken.

Onze missie

Sloopbedrijf Kalker heeft als familiebedrijf een stevige missie. Wij zijn echte slopers die houden van het vak, dus uw opdracht naar uw en onze volle tevredenheid afronden tegen een scherpe concurrerende prijs is onze missie. Maar het is uiteraard veel meer dan dat…

Onze service

Doordat we een familiebedrijf zijn, durven we te stellen dat elke klant een naam heeft, en absoluut geen nummer is. U als klant heeft een vaste contactpersoon, dit maakt de communicatie erg eenvoudig en flexibel. Klantentevredenheid is het kernwoord van onze organisatie. Dit wordt bereikt door elk proces binnen de werking met precisie uit te voeren. De behoeften van onze klanten in kaart brengen, is de eerste stap hiervan. Daarvoor hebben wij onze behandelaar offertes, buitendienst medewerker, en hoofduitvoerder.

Onze kwaliteit

Ons vaste team van zorgt ervoor dat we goed op elkaar zijn ingespeeld, zodat we snel en efficiënt kunnen werken en hoge kwaliteit leveren. De klanttevredenheid is zeer groot; veruit de meeste klanten vragen ons opnieuw wanneer ze een nieuwe klus voor een verbouwing hebben. Niet alleen onze hoge kwaliteitsstandaard zorgt voor de vele herhalingsopdrachten, maar ook het goede en prettige contact tussen ons, de eigenaar / opdrachtgever en de architect. Dat vinden niet alleen wij, maar dat is ook wat we terughoren van onze klanten.

Onze prijs

Onze prijs kwaliteit verhouding is dé meest gunstige van de totale sloopmarkt! Wij zijn een familiebedrijf en geen grote keten met een groot fancy kantoor, dure secretaresse of andere in onze ogen, overbodige zaken, dus ook weinig tot vrijwel geen overheadkosten, waardoor al onze kosten beperkt kunnen blijven en wij dus veel lager kunnen offreren dan andere soortgelijke slopbedrijven. Uiteraard kunnen we dit voordeel met u als klant delen. De uitspraak “klant is koning” is de interne slogan, logisch toch!

Behandeling offerte aanvragen

Onze medewerker zit 7 dagen per week voor u klaar om uw offerte aanvraag in behandeling te nemen. U ontvangt dan ook meestal direct dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte van ons terug op het door u opgegeven emailadres. Wanneer het enorm druk is lukt dit niet altijd mar wij garanderen dat u ALTIJD binen 24 uur een vrijblijvende offerte ontvangt. Onze offertes zijn zoals gezegd geheel vrijblijvend en verplichten u verder tot niets. daarnaast zijn al onze offertes voorzien van een vaste, lage prijs inclusief alle kosten. Behalve de werkuren zijn dit dus ook de materiaalkosten, onze reiskosten en eventuele andere kosten zoals het afvoeren van het afval en de daarbij horende stortkosten.