Parket laten verwijderen van de vloer

parket laten verwijderenParket laten verwijderen uit uw woonkamer, hal, winkel of kantoor? Een gelijmde en gespijkerde parketvloer verwijderen is geen eenvoudige klus. Helemaal niet als u niet over het juiste materiaal beschikt en ook niet als u dit niet gewend bent.

Een parketvloer lijkt mooi in huis en gelukkig gaan ze ook jaren mee. Maar er komt een dag dat u de parketvloer er graag uit wilt hebben omdat deze versleten en helemaal op is, u uitgekeken bent op het parket of gewoon omdat u graag een nieuwe vloer wilt.

Het verwijderen van parket is een zeer lastige klus. Vaak is het parket gelijmd en soms ook gespijkerd op spaanplaat. Dit spaanplaat ligt dan weer volledig verlijmd op de vloer eronder. Omdat er altijd een hele stevige lijm werd gebruikt tijdens het leggen kost dit nogal wat moeite om de parketvloer weer te verwijderen.

Met een hamer en een breekijzer zoals u hier op de foto ziet komt u er vaak niet. Het kan soms wel maar over het algemeen moet er toch zwaarder gereedschap in de vorm van elektrische breekhamers gebruikt worden. Na het verwijderen van parket kunnen we ook de vloer egaliseren mocht dit nodig zijn.

Kosten parketvloer verwijderen

Wat de exacte kosten voor het verwijderen van parket in uw geval zullen zijn kunnen we hier niet vertellen. Dit hangt af van diverse factoren waaronder natuurlijk het totaal oppervlak, of het parket helemaal gelijmd is op spaanplaat en of dit spaanplaat weer gelijmd en gespijkerd is op de betonvloer eronder, hoe hoog u woont, of we de vloer ook moeten egaliseren en of het afval ook afgevoerd moet worden.

Kortom, we willen nogal wat weten van u. Maar juist door die vragen kunnen we precies inschatten hoe lang we bezig zijn, hoeveel afval er vrij komt, etc. Wanneer u een offerte aanvraagt via het offerte formulier kunt u dit allemaal aangeven.

Prijs parketvloer verwijderen opvragen

Middels het offerte formulier kunt u erachter komen wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw parketvloer. Als u vandaag een offerte aanvraagt heeft u meestal dezelfde dag al een geheel vrijblijvende prijsopgaaf terug. Onze offertes zijn altijd geheel inclusief, dus manuren, materiaalkosten, afvalkosten en reiskosten. Het bedrag wat in onze offerte staat is het bedrag dat u dient te betalen voor het verwijderen van parket, meer niet! Sloopbedrijf Kalker houdt zich aan de afspraken en zal u zeker niet teleurstellen!

Vul nu het offerte formulier in en maak kennis met onze aantrekkelijke tarieven!