Parket laten verwijderen van de vloer

parket laten verwijderenParket laten verwijderen uit uw woonkamer, hal, winkel of kantoor? Een gelijmde en gespijkerde parketvloer verwijderen is geen eenvoudige klus. Helemaal niet als u niet over het juiste materiaal beschikt en ook niet als u dit niet gewend bent.

Een parketvloer lijkt mooi in huis en gelukkig gaan ze ook jaren mee. Maar er komt een dag dat u de parketvloer er graag uit wilt hebben omdat deze versleten en helemaal op is, u uitgekeken bent op het parket of gewoon omdat u graag een nieuwe vloer wilt.

Dit kan een tegelvloer zijn, een pvc of grintvloer of gewoon laminaat of tapijt. Wij verwijderen uw parketvloer over het algemeen binnen een dag.

Eventueel kunnen we na het verwijderen van de parketvloer ook voor u de hele vloer egaliseren mocht dit nodig zijn.

Kosten parketvloer verwijderen

Wat de exacte kosten voor het verwijderen van parket in uw geval zullen zijn kunnen we hier niet vertellen. Dit hangt af van diverse factoren waaronder natuurlijk het totaal oppervlak, of het parket helemaal gelijmd is op spaanplaat en of dit spaanplaat weer gelijmd en gespijkerd is op de betonvloer eronder, hoe hoog u woont, of we de vloer ook moeten egaliseren en of het afval ook afgevoerd moet worden.

Kortom, we willen nogal wat weten van u. Maar juist door die vragen kunnen we precies inschatten hoe lang we bezig zijn, hoeveel afval er vrij komt, etc. Wanneer u een offerte aanvraagt via het offerte formulier kunt u dit allemaal aangeven.

Prijs parket verwijderen opvragen

Middels het offerte formulier kunt u erachter komen wat de kosten zijn voor het verwijderen van uw parketvloer. Als u vandaag een offerte aanvraagt heeft u meestal dezelfde dag al een geheel vrijblijvende prijsopgaaf terug. Onze offertes zijn altijd geheel inclusief, dus manuren, materiaalkosten, afvalkosten en reiskosten. Het bedrag wat in onze offerte staat is het bedrag dat u dient te betalen voor het verwijderen van parket, meer niet! Sloopbedrijf Kalker houdt zich aan de afspraken en zal u zeker niet teleurstellen!

Vul nu het offerte formulier in en maak kennis met onze aantrekkelijke tarieven!

Parket laten verwijderen
9.4 / 46 beoordelingen