stacaravan slopen camping de jutberg

Stacaravan slopen camping de Jutberg

Stacaravan slopen camping. Op camping de Jutberg in Laag Soeren moesten we deze stacaravan slopen en afvoeren. Inclusief verwijderen en afvoeren van terras en overige tegels.

We zijn hier een volle dag mee bezig geweest en hebben alles netjes leeg en schoon opgeleverd. Vraag een offerte aan als u uw caravan ook wilt laten slopen en afvoeren.

Project foto´s

caravan slopen

Chalet slopen camping Rijsbergen

Chalet slopen en stacaravan

Chalet slopen en een stacaravan slopen en afvoeren. We hebben weer een aantal caravans en een chalet mogen slopen op camping ´t Oekeltje in Rijsbergen.

Afgelopen week hebben we (tot nu toe) de laatste stacaravan gesloopt. We hebben hier vanaf September 2017 tot deze laatste keer al een flink aantal stacaravans en chalets moeten slopen en afvoeren.

caravans slopen

Caravans slopen Rijsbergen

Caravans slopen en afvoeren

Caravans slopen doen wij regelmatig aan het eind van de zomer tot eind Februari ongeveer. Zo ook op camping ´t Oekeltje waar we de afgelopen weken weer een aantal stacaravans en een chalet moesten slopen. We hebben hier in totaal 3 stacaravans gesloopt en 1 grote chalet. Later zijn er nog wat bijgekomen namelijk nog een caravan en een chalet slopen op dezelfde camping.

Al het afval is door ons afgevoerd middels containers en de plaatsen zijn leeg, schoon en glad opgeleverd.

Stacaravan laten slopen

Wil je ook je stacaravan, toercaravan of chalet laten slopen en afvoeren? Ieder jaar aan het eind van het camping seizoen krijgen wij elke maand t/m eind Februari tientallen aanvragen binnen van mensen die hun caravan willen laten slopen. Wij slopen stacaravans en chalets op iedere camping door het hele land. Kijk ook eens op www.caravansloopbedrijf.nl

stacaravan slopen

Stacaravan slopen Camping Emmen in Schoonebeek

Stacaravan slopen

Op de camping Emmen te Schoonebeek moesten we deze stacaravan slopen en afvoeren. De stacaravan was 10 meter lang en 3 meter breed en was van aluminium. Op zich was dit een eenvoudige klus vergeleken bij sommige andere caravans die we hebben moeten slopen. Daar stond dan bijvoorbeeld de gehele inboedel nog in, waren er 2 schuren aanwezig die ook helemaal vol stonden, was er een flinke aanbouw bij aangebouwd, stond er nog een caravan voor de gasten, etc.

Deze keer betrof het alleen een lege caravan zonder inboedel, zonder schuur of andere zaken.

Foto´s stacaravan slopen

toercaravan slopen

Toercaravan slopen Belgie

Toercaravan slopen en afvoeren

In Belgie moesten we op een vakantiepark een oude toercaravan slopen en het afval afvoeren. Het ging hier om een caravan van het merk Hobby Prestige, en was 400 cm lang.
Ook moesten we hier de voortent inclusief houten vloer verwijderen. Het verwijderen van een schuurtje van 2×2 meter en er stond en lag aardig wat rommel in en rondom de caravan. Ook het schuurtje stond vol met spullen die we ook allemaal hebben afgevoerd.

Foto´s toercaravan slopen

caravan slopen

Caravan slopen Belgie

Caravan slopen en afvoeren

In Belgie moesten we deze caravan slopen, afval afvoeren en de plaats schoon en leeg opleveren. De stacaravan was zo´n 10 meter lang en 3, 5 meter breed en had een aanbouw die ook weg moest.

Project foto´s caravan slopen

stacaravan slopen

Stacaravan slopen Rijssen

Stacaravan slopen Rijssen

Stacaravan slopen Rijssen en de plaats helemaal leeg en schoon opleveren. Dat was onze opdracht deze Maandagochtend. De stacaravan slopen, van hout, ca 800×300 cm was wat afmetingen betreft nog een keer te doen. Ook moesten we behalve de caravan ook de aanbouw plus het schuurtje slopen en alles verwijderen.

We zijn hier 2 volle dagen mee bezig geweest en hebben de plaats weer helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Foto´s stacaravan slopen Rijssen

caravan slopen belgie

Caravan slopen Belgie

Caravan slopen Belgie en aanbouw verwijderen

Caravan slopen Belgie inclusief aanbouw verwijderen, terras en tegels verwijderen. Zo luidde de opdracht die wij meekregen afgelopen week. De caravan stond op een camping in Belgie en moest geheel verwijderd worden en de plaats schoon opgeleverd worden. We hebben hier zo´n 2 dagen werk aan gehad en de plaats helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Wij zijn een caravan sloopbedrijf dat werkt in heel Nederland en Belgie.

Project fotos

stacaravan slopen

Stacaravan slopen Markelo

Stacaravan slopen en afval afvoeren

Stacaravan slopen op een camping. Dat was de opdracht die wij vandaag meekregen. Op een camping in Markelo moesten we deze enorme stacaravan slopen en al het afval afvoeren

Wat een caravan was dit…

De caravan was in de loop der jaren flink uitgebouwd en het totaal oppervlak was wel net zoveel als 2 en een halve stacaravan. Extra werkzaamheden: slopen kippenhok, verwijderen schuttingen, afvoeren inboedel, etc.

Ook kon de container niet naast de caravan staan ivm enkele bomen die in de weg stonden. We hebben dus eerst al het afval op onze aanhanger geladen. Met een volle aanhanger naar de container gereden die een stuk verderop stond. In platas van een tot anderhalve dag werk hebben we hier in totaal 4 volle dagen werk aan gehad. Dit vanwege de omvang en de hoeveelheid afval dat hierbij vrij kwam.

Ook hebben we zo´n 40 m2 terras met stoeptegels moeten verwijderen.

Uiteindelijk hebben we natuurlijk toch de gehele stacaravan gesloopt en al het afval verwijderd en netjes afgevoerd naar de containers. de plaats is helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Foto´s stacaravan slopen