muur slopen

Muur slopen in Ridderkerk

Muur slopen in Ridderkerk

Kalkzandsteen muur slopen en afval afvoeren in Ridderkerk. Dit was onze opdracht die we meekregen van Florek Vastgoedonderhoud. Omdat er in het pand mensen aan het werk waren moesten wij onze werkzaamheden zonder overlast en stof uitvoeren. We hebben om deze reden een wand van plastic opgehangen om zoveel mogelijk stofoverlast te voorkomen.

De kalkzandsteen muur hebben we zonder al te veel moeite en noemenswaardigheden in een dag verwijderd.

Het vrijgekomen puin hebben we afgevoerd middels een door ons geplaatste container en hebben we de ruimtes naderhand netjes en schoon opgeleverd tot grote tevredenheid van onze opdrachtgever en de mensen die dar aan het werk waren.

vuurwerkopslag slopen

Slopen vuurwerkopslag

Vuurwerkopslag slopen en al het achter gebleven inventaris opruimen en afvoeren. Dit was de opdracht die we meekregen.

De vuurwerkopslag stond in Utrecht en we hebben hier diverse muren en vloeren moeten slopen. eerst hebben we alle achter gebleven spullen opgeruimd en afgevoerd waaronder een flink aantal deuren, kozijnen en inventaris.

wand slopen

Wand slopen Barendrecht

Wand slopen en afval afvoeren

Lange hoge wand slopen in bedrijfshal barendrecht en afval afvoeren, zo luidde de opdracht voor vandaag.

In een bedrijfshal moesten we deze wand slopen en het vrijgekomen afval afvoeren. De wand bestond uit hout en gipsplaat en ertussen zat isolatie materiaal. Ook de deuren en het kozijn moesten we verwijderen.

Project foto´s

behang verwijderen kwakel

Behang verwijderen Kwakel

Behang verwijderen Kwakel

Behang verwijderen Kwakel, hele woonhuis. Zo luidde deze keer onze opdracht en we vertrokken vol goede moed richting…euh.. de Kwakel zeg je?? Eerst maar eens even kijken waar dat ligt…
Uit de hele woning behang verwijderen in het plaatsje De Kwakel. De woonkamer, de gang en hal en de slaapkamers. Het verwijderen van dit papierbehang hebben wij grotendeels op de ouderwetse manier gedaan: met een emmer water, een spons en plamuurmes.

Daarnaast hebben we een behang afweekmiddel gebruikt om het allemaal net iets even te vergemakkelijken. Op sommige kamers hebben we gebruik gemaakt van onze behang afstomers.

De muren moesten glad worden opgeleverd en afval afgevoerd. Wij hebben hier een hele volle dag aan gewerkt en in de avond waren we dan ook eindelijk klaar en konden we naar huis.

De werkzaamheden

 • Behang woonkamer verwijderen
 • Behang keuken verwijderen
 • Behang slaapkamers verwijderen
 • Behang gang en hal verwijderen
 • Glad opleveren en afvoer afval

Project foto´s

papierbehang verwijderen

Tapijt en papierbehang verwijderen Soest

Tapijt en papierbehang verwijderen gehele woning

In Soest moesten we deze keer in een woning al het papierbehang verwijderen van de muren en deze glad en schoon opleveren. Ook moest er van de slaapkamers boven al het tapijt worden verwijderd. Dit laatste, tapijt verwijderen, viel gelukkig allemaal erg mee, er was weliswaar lijm gebruikt maar dat stelde niet zo heel veel voor en we konden het tapijt er dan ook eenvoudig uithalen.

Ook moesten we nog even een oude kluis afvoeren die daar toch alleen maar in de weg stond. En hij was zeker niet licht!

De werkzaamheden

 • Behang verwijderen
 • Vloerbedekking verwijderen
 • Muren schoon glad opleveren
 • Kluis uitbreken en afvoeren
 • Afvoer vrijgekomen afval
 • Bezemschoon opleveren

Project foto’s

De website BehangLatenVerwijderen.nl is onderdeel van Sloopbedrijf Kalker