duivenhok slopen

Duivenhok slopen Deventer

In Deventer moesten we een duivenhok slopen en het afval afvoeren. Dit duivenhok bestond uit een Klein deel en een groot deel welke bovenop het dak van een schuur stond. De werkzaamheden hebben wij in 1 dag afgerond en alles netjes en bezemschoon achter gelaten.

kunststof afval afvoeren

Kunststof afval afvoeren, terrein opschonen

Kunststof afval afvoeren en het gehele terrein bezemschoon opleveren. Zo luidde de opdracht die we afgelopen week meekregen.

Op een bedrijventerrein in Utrecht moesten we deze bigbags met kunststof afval afvoeren. Het ging hier om een flink aantal bigbags met kunststof afval met een total gewicht van zo´n 130.000 kilo.

Ook moesten er een flink aantal pallets worden verwijderd en afgevoerd en het hele terrein van zo´n 1000 m2 moest geheel bezemschoon worden opgeleverd.

Met behulp een heftruck hebben we de bigbags een voor een in een grote afval container leeg gegooid.

 

schuur slopen

Schuur slopen Nijverdal

Schuur slopen in Nijverdal

Schuur slopen en plaats schoon opleveren in Nijverdal was de opdracht die we deze keer mee kregen.

We hebben hier de schuur geheel gesloopt en het vrijgekomen afval afgevoerd in een dag. Zoals altijd hebben we de plek netjes schoon achter gelaten.

Project foto´s

serre slopen

Serre slopen in Bad Bentheim Duitsland

Serre slopen en afvoeren aval

Een serre slopen die aan de woning was vast gemaakt in Bad Bentheim. Voor ons een klein stukje de grens over dus lekker dicht bij huis deze keer. De serre was gemaakt van hout en was voorzien van plastic golfplaten. Wij hebben deze serre netjes gedemonteerd en weggehaald en het vrijgekomen afval opgeruimd en afgevoerd.

De werkzaamheden

 • Serre slopen achter het huis
 • Vrijgekomen afval afvoeren
 • Plaats netjes schoon opgeleverd

Project foto’s

schuur slopen

Schuur slopen Arnhem

Schuur slopen en tegels verwijderen

Schuur slopen en tegels verwijderen uit de tuin, dat was de opdracht. In Arnhem moesten we een tuin kaal maken. De opdracht was: schuurtje slopen en grindtegels verwijderen. We zijn hier bijna een hele dag bezig geweest en hebben dan ook wel even flink moeten sjouwen met die zware tegels. Gelukkig kon de puincontainer mooi dichtbij staan dus dat scheelde weer een extra stuk lopen.

Het schuurtje was van hout en had een dak van golfplaten. Dat hebben we meegenomen in onze eigen bus en zelf weggebracht naar de afvalverwerker. Waarom niet erbij in de container? Nou om die reden dat een container met alleen puin goedkoper is dan een container met gemengd sloopafval. Het prijsverschil is al gauw € 175,00 op een 10 kuub container. Wij weten wel hoe u geld kunt besparen!

Werkzaamheden

 • Aangebouwd schuurtje slopen
 • Tegels verwijderen
 • Tuin glad maken
 • Afval en puin afvoeren

Project Foto’s

wandtegels verwijderen

Wandtegels verwijderen

In Heemskerk moesten we deze enkele wandtegels verwijderen en het tapijt verwijderen uit een woning. Het tapijt lag in de woonkamer, gang, overloop en de slaapkamers. Gelukkig lag het allemaal los en konden we het in principe in stukken snijden en oprollen.

Wandtegels verwijderen

In de gang, de hal en langs de trap waren wandtegels bevestigd. Het verwijderen van de wandtegels ging op zich prima met behulp van onze elektrische breekhamer. Nadat alles was verwijderd hebben we alles verder opgeruimd, schoon geveegd en kaal opgeleverd.

De werkzaamheden

 • Tapijt verwijderen slaapkamers
 • Tapijt verwijderen woonkamer
 • Wandtegels gang verwijderen
 • Wandtegels langs trap verwijderen
 • Afvoer vrijgekomen afval
 • Netjes en schoon opleveren

Project foto’s