vloertegels verwijderen egaliseren

Plavuizen verwijderen egaliseren Almere

Plavuizen verwijderen egaliseren vloer

Plavuizen verwijderen egaliseren vloer in een woonhuis in Almere. Dat was de opdracht die we meekregen afgelopen week.

In Almere hebben wij deze tegelvloer verwijderd en daarna de hele vloer geëgaliseerd. Uiteraard hebben we ook hier al het vrijgekomen afval afgevoerd en de ruimtes netjes en schoon achter gelaten.

Wilt u uw vloertegels laten verwijderen en ook meteen de vloer laten egaliseren? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor plavuizen verwijderen en/of egaliseren van uw vloer!

Plavuizen verwijderen of een tegelvloer verwijderen is voor veel mensen geen klus om even zelf te doen. In sommige gevallen laten de vloertegels redelijk snel los maar in veel gevallen zitten de vloertegels aardig vast en zijn ze er alleen uit te krijgen met een breekhamer met daarin een platte beitel en mankracht. Een beetje breekhamer weegt al gauw zo´n 13 – 20 kilogram en afhankelijk van de vloer bepalen we welke breekhamer er nodig is om alle tegels zonder al te veel problemen en schade aan de vloer eronder eruit te krijgen. Alle losgebroken vloertegels worden met een kruiwagen naar de container buiten gebracht en als alles weg is kijken we de hele vloer nog even na of er niets is blijven zitten en als dat het geval is halen we dat ook nog even weg.

Afhankelijk van de tijd kunnen we eventueel meteen beginnen met het egaliseren van de vloer. Om er voor te zorgen dat de egaline zich goed hecht aan de vloer gebruiken we eerst een primer. Hiermee smeren we de hele vloer in zodat de egaline zich goed hecht aan de betonvloer of cementdekvloer eronder. Daarna kan er begonnen worden met egaliseren van de vloer. Als wij klaar zijn heeft u een spiegel gladde vloer terug die vrijwel meteen geschikt is voor nieuwe vloertegels, laminaat, tapijt, pvc, grint of iets anders. De egaline moet wel even een kleine 24 uur drogen voordat er weer over heen kan worden gelopen.

plavuizen verwijderen

Plavuizen verwijderen Rockanje

Plavuizen verwijderen, cementdekvloer slopen

In Rockanje moesten we de plavuizen en later ook de cementdekvloer verwijderen.

Zoals altijd hebben we ook hier al het puin opgeruimd en afgevoerd per container en de ruimtes bezemschoon opgeleverd.

vuurwerkopslag slopen

Slopen vuurwerkopslag

Vuurwerkopslag slopen en al het achter gebleven inventaris opruimen en afvoeren. Dit was de opdracht die we meekregen.

De vuurwerkopslag stond in Utrecht en we hebben hier diverse muren en vloeren moeten slopen. eerst hebben we alle achter gebleven spullen opgeruimd en afgevoerd waaronder een flink aantal deuren, kozijnen en inventaris.

sloopbedrijf amsterdam plavuizen verwijderen

Plavuizen verwijderen woning Soest

In een woning in Soest moesten we de plavuizen verwijderen en de ruimtes netjes en bezemschoon opleveren. Het ging hier om een enkele laag plavuizen en in totaal om zo´n 95 m2 en de plavuizen waren gelijmd op de ondervloer. Ook was er vloerverwarming aanwezig welke ook verwijderd moest worden.

Plavuizen verwijderen doen wij met behulp van elektrische breekhamers met daarin een scherpe platte beitel. Hiermee trillen we tegels los van de ondervloer en bij erg vastzittende tegels breken we deze er met de breekhamer uit.

Wilt u ook uw plavuizen of tegelvloer laten verwijderen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor plavuizen verwijderen en maak kennis met onze vaste, lage, aantrekkelijke all-in tarieven!

badkamer slopen

Badkamer slopen en tapijt verwijderen

Badkamer slopen,toilet slopen en tapijt verwijderen

In Hoofddorp moesten we in een woning een dubbele badkamer geheel slopen, een toilet slopen en tapijt verwijderen uit 3 slaapkamers. We hebben hier onder andere de volgende werkzaamheden verricht:

  • Slopen / strippen dubbele badkamer, totaal 13 m2
  • Verwijderen wastafels, kranen, ligbad, douche, radiator
  • Verwijderen wandtegels, enkele laag, ca 40 m2
  • Verwijderen vloertegels, enkele laag, 13 m2
  • Slopen tussenmuur
  • Slopen / strippen toiletruimte: verwijderen wandtegels, toilet en fontein
  • Afdoppen leidingen
  • Verwijderen vloerbedekking, gelijmd, 3 slaapkamers
  • Afvoer afval

Het vrijgekomen afval hebben we middels een grote 10m3 container en onze bus afgevoerd.

Project foto´s

laminaat verwijderen

Laminaat verwijderen woning Amstelveen

Laminaat verwijderen inclusief ondervloer

In een woning op de 7e verdieping in Amstelveen moesten we deze keer zo´n 60 vierkante meter laminaat verwijderen. Ook de ondervloer en plinten moesten worden verwijderd en afgevoerd.

Project foto´s

betonvloer slopen

Betonvloer slopen Veldhoven

Betonvloer slopen en puin afvoeren

In Veldhoven moesten we een betonvloer slopen en het vrijgekomen afval afvoeren. De betonvloer had een totaaloppervlak van 100 m2 en bestond uit een afwerklaag van 4 cm dik, de betonvloer zelf van 8 cm dik, daaronder weer piepschuim van 4 cm en een laag plastic.

De betonvloer liet zich echter niet makkelijk verwijderen en was dan ook keihard. Ook waren er grote stukken van de vloer dat uit blauw beton bestond en dus nog veel harder was. Al met al zijn we hier 2 dagen aan het werk geweest met een heel team.

Uiteraard is het vrijgekomen puin middels containers afgevoerd.

Project foto´s

vloer slopen

Plavuizen verwijderen Schuinesloot

Plavuizen verwijderen inclusief vloerverwarming

In Schuinesloot moesten we deze keer 72 m2 plavuizen verwijderen en tevens de vloerverwarming verwijderen. De beton vloer was op de meeste plekken 2x zo dik als door gegeven en er lag tot overmaat van ramp ook nog een rubber laag tussen de plavuizen en betonvloer  met onder de betonvloer weer een laag tempex.

Al met al zijn wij hier 2 dagen hard aan het werk geweest en hebben de vloer er helemaal naar wens uit gekregen en de ruimtes weer netjes bezemschoon achter gelaten.

Project foto´s

betonvloer slopen

Betonvloer slopen Nijmegen

Betonvloer slopen buiten

Betonvloer slopen, gewapend, 12 m2 in Nijmegen. Dit was de opdracht die we meekregen afgelopen Woensdag.

De te slopen betonvloer was gewapend en zo´n 12 vierkante meter en was 15 tot 20 cm dik. Eenmaal begonnen met het hakken van het beton kwamen we tot de ontdekking dat het beton wel heel erg hard was. Het beton was dan ook helemaal zwart en vol kiezels.

We hebben hier 2 dagen werk aan gehad terwijl dit normal gesproken in een dag klaar had kunnen zijn. Maar goed, zo ziet u maar weer eens dat het niet altijd van een leien dakje gaat en soms voor verrassingen komt te staan. Uiteindelijk hebben we de hele vloer gesloopt en het afval via een container afgevoerd.

Project foto´s