badkamer toilet slopen

Toilet slopen en badkamer slopen Utrecht

Toilet slopen en badkamer slopen in Utrecht

Toilet slopen en een badkamer slopen inclusief granitovloer en al het vrijgekomen afval afvoeren. Dit was de opdracht die we vandaag meekregen. We hebben hier alle voorkomende werkzaamheden verricht die bij het slopen van een badkamer plus toilet komen kijken:

 • Badkamer slopen
  Slopen / strippen badkamer, 2.76 m2
  Verwijderen wastafel, kranen, douche, radiator
  Verwijderen wandtegels, enkele laag, 14 m2
  Verwijderen vloertegels, enkele laag, 2 m2
  Afdoppen leidingen
 • Toilet slopen
  Slopen / strippen toiletruimte
  Verwijderen WC met hoog wandreservoir, fonteintje en kraan
  Verwijderen vloertegels, 1.5 m2
  Verwijderen houten lambrisering 120 cm hoog
  Afdoppen leidingen
 • Afvoer afval

Project foto´s

Prijs toilet en/of badkamer slopen

Wat de kosten voor het slopen van een toilet of badkamer in uw specifieke geval zijn kunnen wij hier helaas niet vertellen. De prijs is mede afhankelijk van de afmetingen van de badkamer, wel of geen wandtegels verwijderen, hetzelfde geldt voor de vloertegels, wel of niet afval afvoeren, etc. Wij raden u dan ook aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen en om ons van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Een aantal foto´s aan uw offerte aanvraag toevoegen is geen overbodige luxe en het helpt ons enorm om tot een juiste scherpe prijs te kunnen komen. U betaalt nooit teveel en onze offertes zijn daarbij ook altijd gratis en geheel vrijblijvend.

betonvloer slopen

Betonvloer slopen Nijmegen

Betonvloer slopen buiten

Betonvloer slopen, gewapend, 12 m2 in Nijmegen. Dit was de opdracht die we meekregen afgelopen Woensdag.

De te slopen betonvloer was gewapend en zo´n 12 vierkante meter en was 15 tot 20 cm dik. Eenmaal begonnen met het hakken van het beton kwamen we tot de ontdekking dat het beton wel heel erg hard was. Het beton was dan ook helemaal zwart en vol kiezels.

We hebben hier 2 dagen werk aan gehad terwijl dit normal gesproken in een dag klaar had kunnen zijn. Maar goed, zo ziet u maar weer eens dat het niet altijd van een leien dakje gaat en soms voor verrassingen komt te staan. Uiteindelijk hebben we de hele vloer gesloopt en het afval via een container afgevoerd.

Project foto´s