caravan slopen

Stacaravans en chalet slopen Rijsbergen

stacaravans en een chalet slopen op camping ´t oekeltje in Rijsbergen.

Afgelopen week hebben we (tot nu toe) de laatste stacaravan gesloopt. We hebben hier vanaf September een flink aantal stacaravans en chalets moeten slopen en afvoeren.

sloop caravans

Caravans slopen Rijsbergen

Op camping ´t Oekeltje moesten we de afgelopen weken een aantal stacaravans en een chalet slopen. We hebben hier in total 3 stacaravans gesloopt en 1 grote chalet.

Al het afval is door ons afgevoerd middels containers en de plaatsen zijn leeg, schoon en glad opgeleverd.

stacaravan slopen

Stacaravan slopen Rijssen

Stacaravan slopen en schoon opleveren

Rijssen, stacaravan slopen, hout, ca 800×300 cm en aanbouw plus schuurtje slopen en verwijderen. Dat was onze opdracht voor afgelopen Woensdag.

We zijn hier 2 dagen mee bezig geweest en hebben de platas weer helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Project foto´s

caravan slopen

Caravan slopen Belgie

Caravan slopen en aanbouw verwijderen

caravan slopen, aanbouw verwijderen, terras en tegels verwijderen. Zo luidde de opdracht die wij meekregen afgelopen week. De caravan stond op een camping in Belgie en moest geheel verwijderd worden en de plaats schoon opgeleverd worden. We hebben hier zo´n 2 dagen werk aan gehad en de plaats helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Project fotos

stacaravan slopen

Stacaravan slopen Markelo

Grote stacaravan slopen en afval afvoeren

Op een camping in Markelo moesten we deze grote stacaravan slopen en al het afval afvoeren

Wat een caravan was dit…

De caravan was in de loop der jaren flink uitgebouwd en het totaal opperval was wel net zoveel als 2 en een halve stacaravan.. Extra kippenhok..schuttingen..inboedel…etc.

Ook kon de container niet naast de caravan staan ivm enkele bomen die in de weg stonden. We hebben dus eerst al het afval op onze aanhanger geladen en dit naar de container gereden die een stuk verderop stond. In platas van een tot anderhalve dag werk hebben we hier in totaal 4 volle dagen werk aan gehad. Dit allemaal vanwege de omvang en de hoeveelheid afval dat hierbij vrij kwam.

Tevens hebben we zo´n 40 m2 terras met stoeptegels moeten verwijderen.

Uiteindelijk hebben we de gehele stacaravan gesloopt en verwijderd en het afval allemaal netjes afgevoerd naar de containers. de platas is helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Project foto´s