strippen winkel casco

Winkel casco strippen in Amsterdam

Winkel casco strippen en verhuurklaar opleveren in Amsterdam.

In Amsterdam mosten we voor een  van onze vaste opdrachtgevers in de van Baerlestraat deze winkel casco strippen en verhuurklaar opleveren aan de verhuurder. We hebben hier diverse werkzaamheden uitgevoerd waaronder het verwijderen van de plafonds en verlichting, verwijderen vloeren, verwijderen voorzetwanden, etc.

Sloopbedrijf Kalker is gespecialiseerd in het casco strippen en verhuurklaar opleveren van allerlei onroerend goed zoals winkels, kantoren, bedrijfsruimtes, showrooms, instellingen, scholen, hotels, cafe´s, woningen, etc. Wij werken voor makelaars, beleggers, VvE´s, vastgoed eigenaren, verhuurders en huurders.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor het strippen, verhuurklaar opleveren en in oorspronkelijke staat terug brengen van uw winkel, kantoor, bedrijfsruimte of ander onroerend goed en bespaar veel geld!

 

winkel strippen Apeldoorn

Strippen winkelruimte Apeldoorn

In Apeldoorn moesten we deze voormalige bloemenwinkel strippen en het vrijgekomen afval afvoeren. Deze werkzaamheden zijn in één volle dag uitgevoerd.

Demonteren / verwijderen:
– tegelvloer, enkele laag
– systeemplafond, inclusief ophangsysteem
– koelcel
– keuken
– airco installatie
– warmte muur

casco strippen winkelpand scheer en foppen

Casco strippen winkelpand Doetinchem

Casco strippen winkelpand voormalige Scheer & Foppen in Doetinchem. Het betrof hier een winkelpand van een kleine 200 vierkante meter welke volledig tot op het casco moest worden gestript.

We hebben hier diverse werkzaamheden uitgevoerd waaronder het verwijderen van het systeemplafond, verwijderen van achter gebleven inventaris, etc.

Project foto´s casco strippen winkelpand