caravan slopen

Chalet slopen camping Rijsbergen

Chalet slopen en stacaravan

Chalet slopen en een stacaravan slopen en afvoeren. We hebben weer een aantal caravans en een chalet mogen slopen op camping ´t Oekeltje in Rijsbergen.

Afgelopen week hebben we (tot nu toe) de laatste stacaravan gesloopt. We hebben hier vanaf September 2017 tot deze laatste keer al een flink aantal stacaravans en chalets moeten slopen en afvoeren.

caravans slopen

Caravans slopen Rijsbergen

Caravans slopen en afvoeren

Caravans slopen doen wij regelmatig aan het eind van de zomer tot eind Februari ongeveer. Zo ook op camping ´t Oekeltje waar we de afgelopen weken weer een aantal stacaravans en een chalet moesten slopen. We hebben hier in totaal 3 stacaravans gesloopt en 1 grote chalet. Later zijn er nog wat bijgekomen namelijk nog een caravan en een chalet slopen op dezelfde camping.

Al het afval is door ons afgevoerd middels containers en de plaatsen zijn leeg, schoon en glad opgeleverd.

Stacaravan laten slopen

Wil je ook je stacaravan, toercaravan of chalet laten slopen en afvoeren? Ieder jaar aan het eind van het camping seizoen krijgen wij elke maand t/m eind Februari tientallen aanvragen binnen van mensen die hun caravan willen laten slopen. Wij slopen stacaravans en chalets op iedere camping door het hele land. Kijk ook eens op www.caravansloopbedrijf.nl