by Petra Slaghekke on Keuken laten verwijderen
Super snel geregeld, zeer tevreden
Woonplaats: Rotterdam

Ik moest heel snel mijn keuken verwijderd hebben omdat eerst iemand anders dat ging doen maar op het laatste moment had afgezegd. Ik ben via Google bij Kalker terecht gekomen en daar een offerte aangevraagd (vrijdag 6 juli) Alhoewel ze het erg druk hadden konden ze mijn keuken vandaag (maandag 9 juli) komen verwijderen en ook hebben ze de wandtegels eraf gehaald en de oude keuken afgevoerd. Ik ben blij en zeer tevreden dat ik hun heb gevraagd. Kunnen ze morgen toch nog de nieuwe keuken plaatsen. Nogmaals heel erg bedankt Chanan!

by Hans en Riekie Postma on Keuken laten verwijderen
Keuken verwijderen en badkamer slopen
Woonplaats: Assen

Wij hebben een ander huis gekocht waar het een en ander aan moest gebeuren. We hebben eerst de keuken laten verwijderen en de badkamer laten slopen door Kalker en met hun meteen een vervolg afspraak gemaakt voor de volgende werkzaamheden (parket verwijderen, behang verwijderen, schoorsteen slopen en enkele wanden slopen). Nogmaals dank en ik zie jullie nieuwe offerte graag tegemoet!

by Sander Verheul on Plavuizen laten verwijderen
Plavuizen verwijderen en egaliseren
Woonplaats: Rotterdam

Kalker heeft bij ons de plavuizen verwijderd en de hele vloer geëgaliseerd. De vloerverwarming die er onder lag wilden we behouden en daar hebben de mannen dan ook goed rekening mee gehouden. Ook naderhand alles netjes opgeruimd, geveegd en afgevoerd. Mijn welgemeende complimenten, ben erg onder de indruk!

by Odette ten Seldam on Keuken laten verwijderen
Helemaal tevreden!!
Woonplaats: Den Haag

Helemaal tevreden met de goede en snelle service van vader en zoon afgelopen maandag!!Succes verder en met vriendelijke groet,Odette ten Seldam

by Bertie Schonk on Badkamer slopen
Mijn complimenten
Woonplaats: Utrecht

Gisteren zijn de medewerkers van Kalker bij mij geweest en hebben de keuken, de badkamer en een muur van gipswand verwijderd. Ze waren er om 8 uur en om elf uur was alles klaar en ook netjes opgeruimd en aangeveegd. Op advies van degene die de leiding had zijn de tegels van de keuken en ook alle tegels van de badkamer inclusief de vloer niet verwijderd. Dat zou te veel schade opleveren daar de tegels op een gipswand geplakt waren. Er overheen tegelen is een betere optie adviseerde hij. Ik heb dat advies overgenomen en was er ook blij mee. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop het werk is uitgevoerd en over het meedenken wat ik het beste kon doen. Wilt u mijn compliment (nogmaals) overbrengen aan de mannen.

by PP de Kok on Keuken laten verwijderen
TOP!! Alles keurig gesloopt!
Woonplaats: Rotterdam

Verwijderen keuken,wandkast, houtenschot en houtenvloer. TOP!! Super netjes en snel en alles netjes gestript!

by Lale Özer-Gök on Plavuizen laten verwijderen
Plavuizen en keuken verwijderd
Woonplaats: Enschede

Wij hebben onze plavuizen en de keuken laten verwijderen door Kalker. Ook hebben ze nog een radiator gedemonteerd voor ons. We waren tevreden over de werkzaamheden die verricht zijn. Dank.

by Gerard en Marieke on Keuken laten verwijderen
Keuken verwijderd voor een mooie prijs
Woonplaats: Groenlo

Kalker heeft voor ons de keuken verwijderd en tevens de wandtegels verwijderd. Omdat de apparatuur net een half jaar oud was hebben ze dit netjes voor ons gedemonteerd en zolang in de schuur neer gezet zodat we dit weer konden gebruiken als de nieuwe keuken er is. wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en het resultaat.

by Saskia Westerhoff on Plavuizen laten verwijderen
Wij zijn helemaal tevreden over dit bedrijf
Woonplaats: ´s Hertogenbosch

In Juni hebben wij onze plavuizen laten verwijderen door Kalker. Meteen na het eerste contact haden wij een goed gevoel bij dit bedrijf en hebben dan ook geen andere bedrijven benaderd. De plavuizen hebben de mannen in een dag verwijderd en de woonkamer, de hal, wc en keuken keurig netjes achter gelaten. Graag tot een volgende keer!

by Jolanda Bakker on Plavuizen laten verwijderen
Aardige mensen en werk naar volle tevredenheid uitgevoerd
Woonplaats: Lisse

Nadat wij de sleutel van onze woning hadden ontvangen kon Kalker meteen de dag erna al beginnen met het sloopwerk. Wij hebben onze plavuizen laten verwijderen, de keuken eruit laten halen en het tapijt van de slaapkamers hebben ze eruit gehaald. Alles werd in een grote container gegooid en in 2 dagen waren alle werkzaamheden voltooid. Keurig netjes opgeruimd en zelfs rondom de container hebben ze alles nog schoon gemaakt. Zelfs de buren waren tevreden over hun werkwijze.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»