Behang laten verwijderen: snel en goedkoop!

Behang laten verwijderen? Natuurlijk kunt u zelf in de weer gaan met een emmer water en een plamuurmes maar het verwijderen van behang blijft een vervelende en tijdrovende klus. Vooral wanneer blijkt dat het wel erg veel behang is en het behang erg vast op de muur zit. En in het ergste geval zit er nog een laag behang onder of is het behang geverfd.

Waarschijnlijk bent u dan een paar dagen flink bezig. Wij kunnen u hierbij helpen en ervoor zorgen dat alle muren behangvrij en glad worden. Eventuele reparaties en het dichten van gaatjes kunnen wij ook voor u verzorgen.

Alle voorkomende soorten behang

Wij verwijderen alle voorkomende soorten behang in woningen, kantoren, winkels, instellingen, etc. Of het nu om één enkele woonkamer gaat, een hele woning of een winkel of kantoor, wij verwijderen elke vierkante centimeter behang. Het verwijderen van behang doen wij met onze afstoom apparaten en een plamuurmes. Deze afstoom apparaten zorgen ervoor dat het behang wordt losgeweekt van de muur waarna het makkelijker te verwijderen is. Hieronder een opsomming van de meest voorkomende soorten behang die wij verwijderen:

  • Bouwbehang laten verwijderen
  • Papierbehang laten verwijderen
  • Vinylbehang laten verwijderen
  • Glasvezelbehang laten verwijderen
  • Duplexbehang laten verwijderen
  • Vliesbehang laten verwijderen
  • Acrylbehang laten verwijderen
  • Glasweefselbehang laten verwijderen
  • Fotobehang laten verwijderen
  • Veloursbehang laten verwijderen

Wat kost behang laten verwijderen?

behang laten verwijderen

Het is eigenlijk onmogelijk om hier een vaste prijs te noemen voor het verwijderen van behang. Dit komt omdat iedere situatie wat betreft aantal vierkante meters en behangsoort anders is. Wat van belang is om te weten zijn dus vooral het aantal vierkante meters en de behangsoort.

De ene soort behang laat zich nu eenmaal makkelijker verwijderen dan een ander soort. Ook maakt het een verschil in prijs wanneer er bijvoorbeeld een aantal lagen behang over elkaar heen zijn geplakt en/of het behang gesaust is of niet.

Wilt u weten wat het behang laten verwijderen in uw specifieke geval gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor behang verwijderen en maak kennis met onze aantrekkelijke tarieven. Wij werken door het hele land!

De website www.BehangLatenVerwijderen.nl is ook een onderdeel van Kalker Sloopwerken & Recycling

Foto´s, bestanden, funda

Algemene vragen

Naam, adres, woonplaats.....

Let op: het kan even duren voor het formulier wordt verzonden. Dit is vooral het geval wanneer er (grote) foto´s en/of bestanden worden meegestuurd met uw aanvraag. Laat de pagina open en druk nergens op totdat u de melding krijgt dat het bericht is verstuurd.

Average rating:  
 1 reviews
Rieten plafond verwijderen en afvoeren
Woonplaats: Amsterdam

Gisteren heeft Kalker recycling mijn rieten plafond van ongeveer 58m2 verwijderd. De werkmannen waren ruim op tijd en gingen direct aan de slag. Plafond is op keurige wijze verwijderd en klus is ruim binnen de geschatte tijd geklaard. Top werk! Zelfs de stoep hebben ze nog geveegd. Ik beveel Kalker recycling zeker aan!