Betonvloer laten slopen? Snel en goedkoop!

betonvloer laten slopen
Een betonvloer laten slopen? U kunt het natuurlijk zelf proberen maar het slopen van een betonnen vloer is en blijft een zware klus. Niet iedere betonvloer laat zich namelijk  met een simpele handmoker in stukken slaan. Daar is veel kracht, uithoudingsvermogen en vooral het juiste gereedschap bij nodig.

Vaak is hiervoor het juiste gereedschap nodig in de vorm van elektrische breekhamers met daarin een scherpe punt of platte beitel afhankelijk van de soort vloer. Sloopbedrijf Kalker beschikt over diverse soorten breekhamers, van een kleine lichte breekhamer voor de hele dunne vloeren tot zware 35 kilogram wegende breekhamers voor de dikke en vaak gewapende betonvloeren.

Daarnaast zijn er nog een aantal ´tussen soorten´ breekhamers. we hebben in ieder geval alles in huis om elke betonvloer te kunnen slopen. Voor het afvoer van het vrijgekomen puin gebruiken wij een puinschep, kruiwagens en een kleine of grote puincontainer. En natuurlijk niet te vergeten een aantal sterke mannen om het puin af te voeren naar de container buiten. Een betonvloer laten slopen is een zware klus die je het beste kunt uitbesteden aan het sloopbedrijf met ruime ervaring in het beton hakken.

Betonvloer slopen binnen of buiten

Wij slopen zoals gezegd iedere betonvloer. Het maakt daarbij ook niets uit of deze binnen in de woonkamer, de badkamer, in de tuin of ergens op een camping ligt. Zolang er stroom aanwezig is waar we gebruik van kunnen maken slopen wij ook dar uw betonvloer. mocht er onverhoopt geen stroom aanwezig zijn, dan hoeft dat ook geen probleem te zijn. Laat het even weten in uw offerte aanvraag en wij zullen dan zware aggregaat met compressor meenemen zodat we de betonvloer kunnen slopen met luchthamers.

Meest voorkomende zoekopdrachten

sloopbedrijf Kalker beton slopen

 • Betonvloer slopen woning
 • Betonvloer slopen bedrijf
 • Betonvloer slopen schuur
 • Betonplaat slopen tuin
 • Blauw beton slopen
 • Betonvloer laten slopen
 • Betonnen vloer slopen
 • Gewapende betonvloer slopen
 • Gewapend beton slopen
 • Prijs betonvloer slopen
 • Dekvloer slopen
 • Fundering slopen
 • Afvoer vrijgekomen afval

Wat kost een betonvloer laten slopen

Het is voor ons onmogelijk om hier een vaste vierkante meter prijs te noemen. U zult begrijpen dat niet iedere vloer het zelfde is wat betreft afmetingen en dikte. Ook belangrijk is om te weten of er wapening aanwezig is en het soort beton dat gebruikt is. Wij begrijpen dat u hier geen verstand van heeft daarom is het belangrijk om een aantal foto´s mee te sturen. Vaak kunnen we dan wel zien waar we mee te maken hebben. Vooral in de wat oudere woningen werd vroeger vaak ook beton met pek en teer of ook wel blauw beton gebruikt. Dit spul is echt keihard en laat zich zeer moeilijk verwijderen. Wanneer u een offerte aanvraagt voor het laten slopen van een betonvloer dan kunt u via ons offerte formulier dit allemaal aangeven en kunnen wij aan de hand daarvan een juiste (en zeer scherpe) prijs bepalen. Ook kunt u tijdens het aanvragen van een vrijblijvende offerte / prijsopgaaf via het offerte formulier eventueel een of meerdere foto's toevoegen.

Gegarandeerd ontvangt binnen 24 uur de vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Wij zijn altijd goedkoper dan andere soortgelijke bedrijven.

Foto´s, bestanden, funda

Algemene vragen

Naam, adres, woonplaats.....

Let op: het kan even duren voor het formulier wordt verzonden. Dit is vooral het geval wanneer er (grote) foto´s en/of bestanden worden meegestuurd met uw aanvraag. Laat de pagina open en druk nergens op totdat u de melding krijgt dat het bericht is verstuurd.

Average rating:  
 1 reviews
by Twan Beeren on Betonvloer laten slopen
Keiharde betonvloer gesloopt
Woonplaats: Veldhoven

Complete keiharde betonnen vloer van de begane grond binnen 2,5 dag gesloopt door 5 vakkundige slopers. Zelf zou ik daar een maand voor nodig hebben gehad! Ook gaven ze me tips hoe ik andere zaken kon slopen of afvoeren.