Badkamer laten slopen: snel en goedkoop!

badkamer laten slopenBadkamer laten slopen, zelf doen of laten doen? Als zelf doen geen optie is kunt u dit natuurlijk ook laten doen door het bedrijf dat de badkamer komt installeren, alhoewel niet iedere installateur dit doet, en vaak bent u daar een heel stuk duurder uit dan wanneer u zelf op zoek gaat naar een bedrijf dat ervaring heeft met het slopen van een badkamer.

Sloopbedrijf Kalker heeft ruime ervaring in het slopen van grote en kleine badkamers en kan u dus goed van dienst zijn.

We beginnen met het verwijderen van alle elementen zoals de wastafel, spiegel, badkamer meubel en eventuele andere aanwezige zaken. Wanneer dit allemaal netjes is gedemonteerd en verwijderd zullen we beginnen met het verwijderen van het ligbad en/of douche cabine.

Wanneer ook deze zaken zijn verwijderd kunnen we beginnen met het verwijderen van de wandtegels en daarna eventueel ook de vloertegels. Ondertussen wordt al het vrijgekomen afval afgevoerd naar de gereedstaande container of naar onze bus zodat we tijdens het werk altijd een schone en veilige werkomgeving blijven houden.

Badkamer slopen in één dag

Het slopen van uw badkamer doen wij in één dag, 's morgens op tijd beginnen en meestal zijn we rond de klok van 3 helemaal klaar met het slopen van de badkamer, ligt het afval in onze bus of in de meegebrachte container en is de ruimte netjes schoon geveegd. In principe kan er meteen de volgende dag al een begin worden gemaakt met de nieuwe badkamer.

Werkzaamheden badkamer slopen

badkamer slopenVoor ons is het slopen van een badkamer bijna dagelijks werk geworden, al is uiteraard niet iedere badkamer hetzelfde. Maar meestal gaat het om de (voor ons) standaard werkzaamheden zoals:

  • Verwijderen douche (cabine)
  • Verwijderen ligbad, hoekbad
  • Verwijderen wastafel, spiegel
  • Verwijderen badkamer meubel
  • Verwijderen toilet
  • Verwijderen wandtegels
  • Verwijderen vloertegels
  • Afdoppen leidingen
  • Afvoer vrijgekomen afval

Kosten badkamer laten slopen

Prijs badkamer laten slopen: omdat natuurlijk niet iedere badkamer hetzelfde is kunnen we hier helaas geen prijs noemen. Wanneer u een offerte aanvraagt voor het laten slopen van uw badkamer dan kunt u via ons offerte formulier alles aangeven wat wij moeten weten om een juiste (en laagste) prijs te kunnen bepalen. Ook kunt u daar eventueel een of meerdere foto's toevoegen.

Gegarandeerd binnen 24 uur de vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Wij zijn altijd goedkoper dan andere bedrijven.

Foto´s, bestanden, funda

Algemene vragen

Naam, adres, woonplaats.....

Let op: het kan even duren voor het formulier wordt verzonden. Dit is vooral het geval wanneer er (grote) foto´s en/of bestanden worden meegestuurd met uw aanvraag. Laat de pagina open en druk nergens op totdat u de melding krijgt dat het bericht is verstuurd.

Average rating:  
 31 reviews
by Bertie Schonk on Badkamer slopen
Mijn complimenten
Woonplaats: Utrecht

Gisteren zijn de medewerkers van Kalker bij mij geweest en hebben de keuken, de badkamer en een muur van gipswand verwijderd. Ze waren er om 8 uur en om elf uur was alles klaar en ook netjes opgeruimd en aangeveegd. Op advies van degene die de leiding had zijn de tegels van de keuken en ook alle tegels van de badkamer inclusief de vloer niet verwijderd. Dat zou te veel schade opleveren daar de tegels op een gipswand geplakt waren. Er overheen tegelen is een betere optie adviseerde hij. Ik heb dat advies overgenomen en was er ook blij mee. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop het werk is uitgevoerd en over het meedenken wat ik het beste kon doen. Wilt u mijn compliment (nogmaals) overbrengen aan de mannen.

Page 1 of 31:
«
 
 
1
2
3
 
»