Badkamer laten slopen: snel en goedkoop!

badkamer laten slopenHeeft u plannen voor een nieuwe badkamer? Dan rijst al snel de vraag: badkamer laten slopen, zelf doen of laten doen? Als zelf doen geen optie is kunt u dit natuurlijk ook laten doen door het bedrijf dat de badkamer komt installeren. Dit doet trouwens niet iedere installateur. Over het algemeen bent u daar vaak ook een heel stuk duurder uit dan wanneer u zelf op zoek gaat.

Sloopbedrijf Kalker is een bedrijf dat ruime ervaring heeft met het slopen van badkamers. Het enige dat u hoeft te doen is een offerte aanvragen voor badkamer laten slopen.

Dit aanvragen kost niets, is geheel vrijblijvend en het verplicht u verder ook tot helemaal niets.

In de afgelopen jaren zijn er al heel wat mensen voor u geweest die hun badkamer hebben laten slopen door sloopbedrijf Kalker.

Kleine en grote badkamers

Of het nu gaat om een kleine eenvoudige doucheruimte, een standaard badkamer of een grote badkamer met jacuzzi of sauna erin: wij verwijderen alle badkamers.  Tevens zorgen we voor een kale schone ruimte! Wilt u ook nog een muur wilt laten slopen om zo een grotere badkamer te creëren? Dan doen wij dit graag voor u. Een badkamer laten slopen begint bij Kalker!

Sloopbedrijf Kalker heeft alleen medewerkers in dienst met ruime ervaring in badkamers kaal maken. Zij weten hoe en op welke manier ze het beste en snelste een badkamer kunnen verwijderen.

Andere benamingen voor badkamer laten slopen zijn ook wel: badkamer strippen, badkamer kaal maken, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verwijderen, etc.

Badkamer slopen in één dag

Een badkamer laten slopen doen wij in één dag. ‘s Morgens op tijd beginnen en meestal zijn we (bij een gemiddelde badkamer) ´smiddags rond de klok van 3 helemaal klaar met het slopen van de badkamer. Dan ligt het afval in onze bus of in de meegebrachte container en is de ruimte netjes schoon geveegd. In principe kan er meteen de volgende dag al een begin worden gemaakt met de installatie van de nieuwe badkamer.

Werkzaamheden badkamer slopen

badkamer slopenVoor ons is een badkamer laten slopen bijna dagelijks werk geworden, al is uiteraard niet iedere badkamer hetzelfde. Maar meestal gaat het om de (voor ons) standaard werkzaamheden zoals:

  • Douche, douchecabine verwijderen
  • Ligbad, hoekbad verwijderen
  • Wastafel, spiegel verwijderen
  • Badkamer meubel verwijderen
  • Toilet verwijderen
  • Wandtegels verwijderen
  • Vloertegels verwijderen
  • Graniet vloer verwijderen
  • Afdoppen leidingen
  • Afvoer vrijgekomen afval

Werkwijze badkamer slopen

Uw badkamer laten slopen bij Kalker gaat ongeveer zo:

We beginnen met het verwijderen van het sanitair en alle elementen zoals de wastafel, spiegel, badkamer meubel enz. Ook eventuele andere aanwezige zaken zullen worden verwijderd. Wanneer dit allemaal netjes is gedemonteerd en verwijderd zullen we beginnen met het verwijderen van het ligbad en/of douche cabine.

Wanneer ook deze zaken zijn verwijderd kunnen we beginnen met het verwijderen van de wandtegels. Meteen daarna eventueel ook de vloertegels. Indien gewenst kunnen we ook nog even de betonvloer slopen. Ondertussen wordt al het vrijgekomen afval afgevoerd naar de gereedstaande container. Of naar onze bus zodat we tijdens het werk altijd een schone en veilige werkomgeving blijven houden.

Prijs badkamer slopen

Kosten badkamer laten slopen: omdat natuurlijk niet iedere badkamer hetzelfde is kunnen we hier helaas geen prijs noemen. Wanneer u een offerte aanvraagt voor een badkamer laten slopen dan kunt u via ons offerte formulier alles aangeven. Alles wat wij moeten weten om een juiste (en laagste) prijs te kunnen bepalen. Ook kunt u daar eventueel een of meerdere foto’s toevoegen. Gegarandeerd binnen 24 uur de vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Badkamer laten slopen
9.7 / 107 beoordelingen

Wij zijn altijd goedkoper dan de meeste andere sloopbedrijven!