Keuken laten verwijderen

keuken laten verwijderenUw (oude) keuken verwijderen? Wanneer u plannen heeft voor een nieuwe keuken zal eerst de oude keuken moeten worden verwijderd. Dit kunt u laten doen door het bedrijf dat de keuken levert, alhoewel niet elk bedrijf dit doet, en vaak bent u daar een stuk duurder uit dan wanneer u ons bedrijf inschakelt.

Wij verwijderen uw keuken snel en goedkoop, inclusief apparatuur, wandtegels, afdoppen leidingen en afvoer afval. Misschien wilt u zelfs we de hele keukenmuur eruit om de keuken bij de woonkamer te betrekken (open keuken), ook dit kunnen wij eventueel voor u uitvoeren.

Keuken laten verwijderen in één dag

Een keuken verwijderen duurt maximaal één volle werkdag maar door de regel zijn wij met een 4 a 5 uurtjes wel klaar. Uiteraard is het een en ander afhankelijk van de grootte van de keuken, de werkzaamheden en of u bijvoorbeeld in een 'gewoon' woonhuis woont of ergens op 10 hoog. Dat laatste zal uiteraard meer tijd in beslag nemen als we alles moeten afvoeren naar de container of onze eigen bus die beneden op de parkeerplaats staat. Daarnaast neemt het vervoer per lift ook veel tijd in beslag.

De onderstaande werkzaamheden zijn meestal van toepassing op een keuken verwijderen:

  • Keukenblok demonteren en verwijderen
  • Apparatuur demonteren en verwijderen
  • Wandtegels verwijderen
  • Afdoppen leidingen
  • Afvoer afval

Ook komt het regelmatig voor dat ook de vloer eruit moet, de radiator verwijderd moet worden, etc. Alle bijkomende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren zodat u straks zonder zorgen de nieuwe keuken kunt (laten) plaatsen.

Wat kost een keuken laten verwijderen?

keuken verwijderenHet is voor ons onmogelijk om een vaste prijs te noemen indien wilt weten wat het kost om een keuken laten verwijderen. Dit omdat iedere keuken weer anders is wat afmetingen betreft, is het bijvoorbeeld een simpele kleine rechte keuken of een grote U keuken, het aantal apparaten dat aanwezig is, wel of geen wandtegels, vloertegels, waar de te verwijderen keuken zich bevindt: in een 'gewoon' huis op de begane grond of in een appartement op 12 hoog, etc.

Om tot een juiste prijs te komen verzoeken wij u om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Op dat formulier kunt u alles aangeven wat voor ons van belang is om te weten m.b.t. keukenlaten verwijderen. Tevens kunt u er één of meerdere foto's toevoegen.

De website KeukenLatenVerwijderen.nl is een website van Sloopbedrijf Kalker

 

Foto´s, bestanden, funda

Algemene vragen

Naam, adres, woonplaats.....

Let op: het kan even duren voor het formulier wordt verzonden. Dit is vooral het geval wanneer er (grote) foto´s en/of bestanden worden meegestuurd met uw aanvraag. Laat de pagina open en druk nergens op totdat u de melding krijgt dat het bericht is verstuurd.

Average rating:  
 10 reviews
by Petra Slaghekke on Keuken laten verwijderen
Super snel geregeld, zeer tevreden
Woonplaats: Rotterdam

Ik moest heel snel mijn keuken verwijderd hebben omdat eerst iemand anders dat ging doen maar op het laatste moment had afgezegd. Ik ben via Google bij Kalker terecht gekomen en daar een offerte aangevraagd (vrijdag 6 juli) Alhoewel ze het erg druk hadden konden ze mijn keuken vandaag (maandag 9 juli) komen verwijderen en ook hebben ze de wandtegels eraf gehaald en de oude keuken afgevoerd. Ik ben blij en zeer tevreden dat ik hun heb gevraagd. Kunnen ze morgen toch nog de nieuwe keuken plaatsen. Nogmaals heel erg bedankt Chanan!

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»