Muur laten slopen

muur laten slopenZit u te denken om een open keuken te creëren of om van twee slaapkamers  één grote slaapkamer te maken? Sloopbedrijf Kalker kan u goed van dienst zijn bij het slopen van de muur die er dan uit moet. Dit kan de hele muur zijn maar natuurlijk ook slechts een gedeelte van de muur. Of het nu gaat om een betonmuur, een muur van metselwerk of van welk ander soort materiaal de muur ook gemaakt is, wij slopen elke muur.

Draagmuur laten slopen

Ook wanneer de te slopen muur een draagmuur is hoeft dit geen enkele probleem te zijn. Wij hebben ruime ervaring met het slopen van dragende muren in woningen, appartementen en bedrijfspanden. Indien u een draagmuur wilt laten slopen dan zorgen wij tevens voor de benodigde stempels om het plafond te ondersteunen.

Behalve muren slopen kunnen wij u ook van dienst zijn bij het verwijderen van alle soorten wanden zoals gipswanden, ytong, houten wanden en systeemwanden.

Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat al het vrijgekomen puin wordt afgevoerd en de ruimte(s) netjes schoon wordt achter gelaten.

Vraag vandaag nog een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan voor muur slopen en maak kennis met onze aantrekkelijke, vaste, lage, all-in tarieven. Bij ons betaalt u alleen wat overeengekomen is in de offerte, niks meer en niks minder. Onze prijzen zijn altijd inclusief manuren, materiaalkosten, reiskosten en de kosten voor het afvoeren van het afval zoals container kosten en stortkosten. Geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras!

Foto´s, bestanden, funda

Algemene vragen

Naam, adres, woonplaats.....

Let op: het kan even duren voor het formulier wordt verzonden. Dit is vooral het geval wanneer er (grote) foto´s en/of bestanden worden meegestuurd met uw aanvraag. Laat de pagina open en druk nergens op totdat u de melding krijgt dat het bericht is verstuurd.

Reviews muur slopen

Hieronder een aantal reviews van mensen die je voor gingen met muur laten slopen door sloopbedrijf Kalker. Lees hier hun ervaringen voor je besluit om je muur of draagmuur te laten slopen door ons. Wij slopen voor particulieren die net een woning hebben gekocht, hun eigen woning willen verbouwen of die hun oude huurwoning weer in oorspronkelijke staat moeten terug brengen. Daarnaast werken wij ook voor huurders van winkels, bedrijfsruimtes en kantoren.

Average rating:  
 1 reviews
by Peter van Schaijk on Muur laten slopen
Muur laten slopen en kozijn verwijderen
Woonplaats: Tilburg

Ik heb vorige week een muur laten slopen tussen de keuken en woonkamer door de mannen van Kalker. Nette, beleefde en hardwerkende mannen waar menig ander bedrijf nog een puntje aan kan zuigen. Alle Rommel is netjes opgeruimd en naderhand is alles nog een keer goed aangeveegd. Kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben.