Vloerbedekking verwijderen: snel en goedkoop!

vloerbedekking verwijderen
Vloerbedekking verwijderen zelf doen of toch maar liever laten doen door een bedrijf dat hier ervaring mee heeft en over het juiste gereedschap beschikt? U kunt er natuurlijk zelf mee aan de slag gaan maar het is en blijft toch best een zware klus, vooral wanneer de vloerbedekking gelijmd blijkt te zijn. Het is haast niet los te krijgen en overal blijven stukken zitten. Wij hebben ruime ervaring in het verwijderen van alle voorkomende soorten vloerbedekking zoals tapijt, laminaat, marmoleum, pvc vloeren, parket, hardhouten vloeren, etc. Daarnaast beschikken wij over gereedschap en apparatuur waarmee we de meest voorkomende vloerbedekkingen kunnen verwijderen.

Ook wanneer de vloerbedekking geheel gelijmd is op de ondergrond kunnen wij u goed van dienst zijn.

Woningen en bedrijven

Wij verwijderen uw oude tapijt uit uw woning of appartement en zorgen ervoor dat alles netjes wordt verwijderd, opgeruimd en aangeveegd. daarnaast verwijderen wij ook alle voorkomende soorten vloerbedekking uit kantoren, winkels, scholen, instellingen, showrooms, etc. Wij doen dit snel, professioneel en tegen een zeer concurrerende prijs. Inclusief afvoer van het vrijgekomen afval.

 

Meest voorkomende werkzaamheden

  • tapijt verwijderen
  • ondertapijt verwijderen
  • ondervloer verwijderen
  • hardhout verwijderen
  • vinyl verwijderen
  • pvc vloer verwijderen
  • plinten verwijderen
  • laminaat verwijderen
  • parket verwijderen
  • Afvoer vrijgekomen afval

Wat kost vloerbedekking verwijderen

Prijs vloerbedekking laten verwijderen: omdat natuurlijk niet iedere situatie hetzelfde is kunnen we hier helaas geen vaste prijs of vierkante meter prijs noemen. Uiteraard hangt het een en ander af van hoe de vloerbedekking is gelegd, om welke soort het gaat, of het een enkele of een dubbele laag vloerbedekking is, etc. Wanneer u een offerte aanvraagt voor het laten verwijderen van vloerbedekking dan kunt u via ons offerte formulier dit allemaal aangeven en kunnen wij aan de hand daarvan een juiste (en zeer scherpe) prijs bepalen. Ook kunt u tijdens het aanvragen van een vrijblijvende offerte / prijsopgaaf via het offerte formulier eventueel een of meerdere foto's toevoegen.

Gegarandeerd ontvangt binnen 24 uur de vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Wij zijn altijd goedkoper dan andere (professionele) bedrijven.

Foto´s, bestanden, funda

Algemene vragen

Naam, adres, woonplaats.....

Let op: het kan even duren voor het formulier wordt verzonden. Dit is vooral het geval wanneer er (grote) foto´s en/of bestanden worden meegestuurd met uw aanvraag. Laat de pagina open en druk nergens op totdat u de melding krijgt dat het bericht is verstuurd.

Average rating:  
 2 reviews
Winkelpand laten strippen

Wegens verhuizing moest ons winkelpand weer helemaal casco worden opgeleverd aan de makelaar. Je staat er niet zo gauw bij stil mar wat was er ondertussen veel verbouwd door ons. Alles is op een professionele wijze gedemonteerd, verwijderd en afgevoerd. Prima sloopbedrijf om mee samen te werken.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»