Plavuizen laten verwijderen: snel en goedkoop!

plavuizen verwijderenUw plavuizen laten verwijderen? Sloopbedrijf Kalker verwijderd alle soorten vloertegels in woningen, winkels, kantoren, etc. Of ze nu gelijmd zijn of in cement gelegd, met of zonder behoud van vloerverwarming: wij kunnen uw plavuizen verwijderen tegen aantrekkelijke tarieven. Inclusief verwijderen lijmresten, afvoer afval en eventueel egaliseren.

Eventueel ook inclusief vloerverwarming of de onderliggende dekvloer en / of betonvloer verwijderen. Natuurlijk voeren wij ook al het vrijgekomen afval voor u af en laten we de ruimtes netjes en bezemschoon achter als we weer weg gaan.

Werkwijze plavuizen verwijderen

Vloertegels, ook wel plavuizen laten verwijderen doen wij met onze elektrische breekhamers met daarin een brede platte beitel waarmee we de vloertegels lost tikken van de vloer. Indien er vloerverwarming onder ligt en u deze wilt behouden zullen wij ietwat voorzichtiger te werk moeten plavuizen laten verwijderengaan waardoor het wellicht allemaal net iets langer gaat duren.

Over het algemeen zijn tegen het einde van de dag de plavuizen verwijderd, ligt het afval in de container en hebben we alles netjes aangeveegd. U kunt dan verder met uw nieuwe vloer.

Een en ander is uiteraard afhankelijk van het totaal oppervlak, hoe ze gelegd zijn destijds, of er vloerverwarming aanwezig is behouden moet blijven, en of de plavuizen redelijk te verwijderen zijn, wat bij de oudere woningen vaak een stuk lastiger gaat dan bij nieuwbouw woningen.

Wij verwijderen o.a. deze vloertegels:

  • Boerenplavuizen
  • Travertin vloertegels
  • Keramische vloertegels
  • Leisteen vloertegels
  • Marmer vloertegels
  • Graniet vloertegels

Staat uw soort tegels er niet tussen? Geen paniek, vraag gewoon een vrijblijvende offerte aan en vertel om welke soort het gaat.

Wat kost plavuizen laten verwijderen?

Wat de precieze prijs is voor plavuizen laten verwijderen per m² in uw geval is kunnen wij u hier niet 1,2,3 vertellen. Wat voor ons belangrijk om te weten is natuurlijk het aantal vierkante meter, hoe de plavuizen gelegd zijn, of er vloerverwarming aanwezig is en hoe u woont. Het gaat allemaal natuurlijk net iets sneller wanneer u in een 'gewoon' huis woont dan wanneer u bijvoorbeeld in een appartement op 12 hoog woont.

Wij raden u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen via ons offerte formulier. Daarin kunt u alles aangeven wat wij nodig achten om tot een passende prijsopgaaf te komen.

De website PlavuizenLatenVerwijderen.nl is onderdeel van Sloopbedrijf Kalker

Foto´s, bestanden, funda

Algemene vragen

Naam, adres, woonplaats.....

Let op: het kan even duren voor het formulier wordt verzonden. Dit is vooral het geval wanneer er (grote) foto´s en/of bestanden worden meegestuurd met uw aanvraag. Laat de pagina open en druk nergens op totdat u de melding krijgt dat het bericht is verstuurd.

Average rating:  
 10 reviews
by Sander Verheul on Plavuizen laten verwijderen
Plavuizen verwijderen en egaliseren
Woonplaats: Rotterdam

Kalker heeft bij ons de plavuizen verwijderd en de hele vloer geëgaliseerd. De vloerverwarming die er onder lag wilden we behouden en daar hebben de mannen dan ook goed rekening mee gehouden. Ook naderhand alles netjes opgeruimd, geveegd en afgevoerd. Mijn welgemeende complimenten, ben erg onder de indruk!

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»