Sloopwerken voor particulier en bedrijf

sloopwerken particulierSloopwerken groot en klein. Bij sloopbedrijf Kalker kunt u goed terecht voor alle sloop-, afbraak-, demontage- en overige werkzaamheden die komen kijken wanneer u van plan bent om het een en ander te verbouwen in uw woning of bedrijfspand. Vaak worden we dan ook ingeschakeld door mensen die pas een huis hebben gekocht of dit op korte termijn willen doen en door mensen die in hun huidige woning iets willen verbouwen.

Denk dan bijvoorbeeld aan een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken, een nieuwe vloer of hete hele huis laten strippen.

Sloopwerken in en rondom uw woning, bedrijfspand, winkel, kantoor, instelling of ander bedrijfsmatig onroerend goed. Wij kunnen u bij alle voorkomende sloopwerkzaamheden van dienst zijn. Hieronder op deze pagina ziet u een greep uit het grote aanbod van sloopwerken waarvoor wij regelmatig ingeschakeld worden. Zowel door particuliere als zakelijke opdrachtgevers uit het hele land.

Wilt u ook iets laten slopen, afbreken, verwijderen of afvoeren? Vraag gewoon even een offerte aan!

Meest voorkomende sloopwerken

Echt álle sloopwerken

Van een badkamer strippen in Diemen tot een betonvloer slopen in Nijmegen en van een keuken verwijderen in Amstelveen tot een aantal caravans slopen in Rijsbergen op de camping. Het maakt ons niets uit wij doen het namelijk allemaal en komen overal! Wij werken door het hele land en ook voeren wij regelmatig sloopwerk uit in België en in Duitsland aan de grensstreek.

Sloopwerken & Milieu

Wij zijn als sloopbedrijf steeds zo milieuvriendelijk bezig als het toelaat en dan met name gelet op de afvalstromen. Bij iedere opdracht kijken we wat de afvalstroom inhoudt en proberen we dit afval meteen aan de bron te scheiden. Dat wil zeggen al het hout in de houtafval container, puin in de schoon puincontainer, etc. Op die manier probeert ook Kalker haar steentje bij te dragen aan een verantwoord en duurzaam sloopproces. Ieder jaar wordt er door ons tonnen aan afval afgevoerd. Afval dat allemaal afkomstig uit sloopwerken, verbouwingen, ontruimingen, afbraak en renovatie werkzaamheden.

Meer info over onze sloopwerken

Wanneer u meer wilt weten over onze sloopwerken of een bepaalde klus zoals bijvoorbeeld badkamer laten slopen of plavuizen laten verwijderen? Vraag dan gewoon even een vrijblijvende offerte aan. Vul in wat u weet en voor de rest komen we wellicht bij u terug met een aantal vragen of meteen met de offerte als alles duidelijk is. Een foto meesturen met uw offerte aanvraag is altijd een goed idee.

Sloopbedrijf Kalker is trots op haar naam en de uitstekende referenties van particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Wilt u meer weten over ons en over ons bedrijf of over de sloopwerken die wij uitvoeren? Ga dan naar de  pagina over ons sloopbedrijf en lees wat onze visie en missie is.

Ohja, neem ook eens een kijkje op onze pagina met relevante websites.

Sloopwerken
9.7 / 36 beoordelingen